O nama

UPOZNAJTE NAS

Naša priča

O nama

Digitalni tisak d.o.o je tvrtka koja je svoj dugogodišnji radi počela još davne 1998. godine kao mali obrt kojem je primarna djelatnost bila sitotisak.Tvrtka se zahvaljujući predanosti i radu, kroz godine poslovanja postupno razvijala i prilagođavala tržištu.

Danas u svoju djelatnost uz sitotisak uključuje široki spektar usluga i proizvoda kao što je digitalni tisak te tisak velikih formata, tampon tisak, UV tisak, termo tisak, sustavi za prezentacije i uređenje sajamskih prostora, izrada svjetlećih reklama, lasersko graviranje, oslikavanje vozila, turističku signalizaciju i mnoge druge.Poznato nam je da je zadovoljan klijent najvažniji segment poslovanja, kao i kvaliteta samoga proizvoda.Naše bogate reference samo su još jedna potvrda da uspjeh ne dolazi preko noći.

Zašto smo upravo
mi vaš idealni partner?

Mi smo tim mladih, kreativnih i odgovornih ljudi koji svojim modernim, inovativnim načinom razmišljanja izlaze iz zadanih okvira. Upravo zbog toga ispunit ćemo sva vaša očekivanja, istaknuti vašu tvrtku te vam prezentirati dizajn s kojim ćete se razlikovati od konkurencije.

KVALITETA

Dizajnom i kvalitetom naših proizvoda pratimo najnovija svjetska dostignuća u našoj industriji.

FLEKSIBILNOST

Pokrivamo široki spektar djelatnosti
u grafičkoj industriji.Možemo realizirati sve vaše ideje.

PROFESIONALNOST

Naš stručni tim u svakom trenutku je spreman odgovoriti na vaša pitanja te pomoći ostvariti vaše ideje.

Sadržaj Web stranice je zaštićen!