Tiskarske usluge

KVALITETNO I PROFESIONALNO

Tiskarske usluge

Ovdje ćete moći pogledati neke naše projekte.

Sitotisak

je tehnika tiska koja se najčešće koristi za tisak na majice, torbe, ruksake, kape, vrećice i ostale promotivne artikle.

Tisak se radi u novouređenom pogonu po Europskim standardima na novom poluautomatskom pneumatskom stroju koji pruža tisak do 9 boja i omogućava
visoku preciznost zahvaljujuć najnovijim tehnološkim dostignućima.

Sušenje otiska odvija se u tunelu za sušenje koji uvršćuje boju, ali ne utječe na proizvod na kojem je izvršen tisak. U mogućnosti smo ponuditi uslugu tiska od manjih količina pa sve do desetaka tisuća komada ako je to potrebno.
Za sve upite i ponude možete nas kontaktirati putem obrasca na kontakt stranici.

Termo tisak

je tehnika tiska koja ne uključuje boju, već razne vrste folija koje se pod visokom temperaturom apliciraju na majicu, dres, trenirku ili dugu opremu.

Termo tisak se prije svega koristi kod tiska na sportsku opremu, tj. na materijale od polyestera, ali mogu se tiskati pamučne majice, torbe, artikli od najlona kao što su kišobrani, šuškavci i drugo.

Tampon tisak

je tehnika tiska koju koristimo za tisak ravnih i zakrivljenih površina predmeta izrađenih od raznih materijala kao što su plastika, staklo, keramika, guma, metal. 

Tisak se radi indirektnim otiskivanjem koje se vrši prijenosom boje pomoću gumenog tampona. Ovom tehnikom može se tiskati jedna i više boja. Najčešći artikli za tampon tisak su olovke, privjesci, upaljači, šalice, pepeljare i sl promotivni artikli.

Sadržaj Web stranice je zaštićen!